LISA

2020 avslutade hon sin utbildning ’Doula för kropp och själ’ och står nu redo att stötta dig i allt från samtal under graviditet till stöd och råd för en fungerande amning. I Lisas närvaro blir man sedd och med sin trygghet och sitt lugn är hon ett fantastiskt stöd genom livets stora under.

Med två graviditeter och två helt olika födslar bakom sig har Lisa stor tilltro till kroppens egen kapacitet. Sitt första barn födde hon på sjukhus. Hon visste redan då att hon ville låta kroppen göra det den gör bäst och försökte därför få en så ostörd förlossning som möjligt. Barn nummer två välkomnades i en pool i hemmets trygga vrå, där Lisa födde sin son med sin fulla kraft. Omgiven av människor hon kände, i sitt hem fyllt av kärlek fick hon uppleva precis vilken styrka hon besitter.

Mer om Lisa

Språk: Svenska, Engelska, Tyska
Kunskaper: Doula
Dina bästa verktyg som doula: Min lättsamhet, trygga energi och tillit till kroppens förmåga att föda naturligt.
Favoritbok inom ämnet: Föda utan Rädsla


JOLIN

2022 avslutade hon Aktiv Babys Doula- och instruktörsutbilding. Hon stöttar dig som doula genom graviditet, födsel och post-partum och erbjuder också konsultationer i Aktiv Baby under graviditet och födsel. Jolin brinner för att du ska hitta din inre röst och kunna gå in i graviditet och födande med din fulla kraft. Hon vägleder passionerat och med full närvaro. Hon vill att du och eventuell medförälder ska kunna göra informerade val och hon vill finnas med er hela vägen för att ni ska få en så meningsfull upplevelse som möjligt. 

Hon har två underbara barn och blev mamma som ung. Hennes första barn föddes på sjukhus, vilket var fantastiskt på många vis. Men det var först vid sitt andra barns hemfödsel som hon födde med sin hela kraft - ostört, harmoniskt och i full kärlek.

Mer om Jolin

Språk: Svenska, Engelska, Danska
Kunskaper: Doula, Aktiv Baby instruktör
Dina bästa verktyg som doula: Mina händer, min närvaro och min rebozo

Favoritbok inom ämnet: Reclaiming childbirth as a Rite of Passage